Huur een ruimte in het Gulden Hart

U​ kunt​ een ruimte huren voor uw workshop, lezing of evenement. Diverse ruimtes in het Gulden Hart zijn beschikbaar voor eenmalig of tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld voor lessen, workshops, vergaderingen, lezingen en kleine evenementen. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare ruimtes.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een permanente eigen ruimte in het Het Gulden Hart? Hiervoor vindt u opties op de pagina Deelnemen als zorgaanbieder.

Beschikbaar voor permanente huur

Eén van de mooiste ruimtes van het Gulden Hart is nu te huur. Een prachtige praktijkruimte van circa 35m2 met keukenblok. Met gebruik van gemeenschappelijke wachtruimte, pantry, toiletgroep en horeca. Neem voor meer info contact op met welkom@jeroenkamil.nl.

Beschikbare ruimtes voor evenementen en lezingen

Tweede etage: boven de voormalige sacristie

De ​tweede etage ​van het Gulden Hart ​biedt een unieke locatie voor vergaderingen, lezingen, opleidingen, workshops en andere bijeenkomsten tot ​7​0 personen.​ U beschikt over een monumentale ruimte die toch intiem is. De etage bestaat uit een zaal met veel licht van 90 m2, een eigen keuken, kleedruimte toilet en lift.​ De hele etage is alleen voor u. ​

Vertel ons over uw evenement dan kijken we samen naar uw wensen en onze mogelijkheden. Wij kunnen alles tot in de puntjes voor u verzorgen, met indien gewenst een hapje​, koffie, thee, ​drankje​ etc.​ U kunt de verzorging ook zelf doen. De keuken staat tot uw beschikking. 

Boekingsinformatie
Cityzen Arnhem

Leszaal voor yoga, meditatie of workshop

Er is regelmatig ruimte door de week (overdag en in de avond) en in de weekenden (overdag en in de avond). In principe wordt de leszaal in de avond aan vaste huurders verhuurd Als er ruimte is kan de zaal natuurlijk ook voor andere activiteiten gehuurd worden. De zaal heeft een bijzondere uitstraling doordat er nog stijlelementen van de oude kerk zijn en natuurlijk door het sfeervolle gewelf. De zaal beschikt over een eikenhouten vloer met vloerverwarming waardoor het heel aangenaam is om op blote voeten en op de grond te werken. Yogamatjes, meditatiekussens en matjes zijn aanwezig en kun je voor je activiteit gebruiken. Er is een kleedruimte en een keukentje waar gebruikt van kan worden gemaakt. Koffie en thee zijn in de prijs inbegrepen. Als je graag een verzorgde lunch wilt voor jouw activiteit, is daar mogelijkheid voor in de sfeervolle lunchruimte in het “Gulden Hart”.

Boekingsinformatie
MindfulnessInMotion