kraamvogel

Eén op de vijf ouders kiest voor de meest vertrouwde kraamzorg.

“Karin gaf ons zoveel tips en trucs om op de rit te komen na de geboorte van Jada, onze eerste. Mijn onzekerheid verdween als sneeuw voor de zon!” Elvira uit Arnhem voelde zich daardoor echt verwend in de kraamweek. En zij is niet de enige die blij is met de goede start voor haar gezin.

In Arnhem en omgeving bieden we kraamzorg in alle dorpen en steden, ook wel bekend als het gebied ‘Midden Gelderland’. Elk jaar kiezen honderden gezinnen bij jou in de buurt voor de Kraamvogel.

kraamzorg in Arnhem en NijmegenKies jij ook voor de meest vertrouwde kraamzorg? Dan kun je in de kraamweek snel ontspannen in je nieuwe rol als ouder, want jouw kraamverzorgende verstaat haar vak. Daardoor leer jij alles wat nodig is om na de kraamtijd zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor je baby op te pakken.

Omdat je baby het meest bijzondere in je leven is, mag je best even de tijd nemen om je goed voor te bereiden op de bevalling, de kraamtijd, de (borst)voeding en het ouderschap. Op onze website vind je heel veel info & advies van onze kraamverzorgenden.

Wat je van ons mag verwachten:

  • Een goede start voor je gezin
  • Gezondheid van moeder en kind staat voorop
  • Zorg voor het hele gezin
  • Goede begeleiding bij borstvoeding
  • Kans om echt te wennen aan het ouderschap
  • Goede samenwerking met de beste zorgverleners bij jou in de buurt. Op de pagina’s van Arnhem en Nijmegen kun je onze samenwerkingspartners vinden.

www.dekraamvogel.nl